Oberta la inscripció pels Dissabtes de les Matemàtiques a la UAB

El curs 1999/2000 es va inaugurar el cicle de conferències Trobades amb Secundària que va esdevenir el caldo de cultiu del que ara s’anomena Dissabtes de les Matemàtiques. Aquest nou format va començar el curs 2003/2004. Després de tants anys els Dissabtes de les Matemàtiques ja són un clàssic i, en cada edició, més d’un centenar d’estudiants de batxillerat, els seus professors, monitors i d’altres fans de les matemàtiques tenen l’oportunitat de participar en aquesta experiència.

Mitjançant aquestes activitats el Departament de Matemàtiques de l’Autònoma vol mostrar quina és la presència de les matemàtiques en el món actual i compartir la passió per aquesta ciència. L’estructura de cada sessió és sempre la mateixa. A les 10 hores hi ha una conferència a la sala d’Actes de la Facultat de Ciències. A les 11 hores es fa un petit esmorzar de mitja hora i a les 11:30 comencem una pràctica o un taller relacionat amb el tema del dia. La majoria de les xerrades són impartides per professors que són o han estat membres del Departament de Matemàtiques.

Us podeu inscriure a http://www.uab.cat/servlet/Satellite/divulgacio/dissabtes-de-les-matematiques/formulari-d-inscripcio-1265095169575.html.

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s