Bojos per la Tecnologia!!

Ja hem arribat a la meitat del programa Bojos per les Noves Tecnologies i us voldria fer arribar una mica d’informació de com està anant tot.

 

Fins el moment han completat el mòdul d’aplicacions web, en el que els alumnes, com a treball final, van desenvolupar la seva web aplicant tots els coneixements adquirits i van fer una presentació en públic a la resta de companys de classe. També s’ha completat el mòdul de desenvolupament d’aplicacions per mòbils, en el que els alumnes van desenvolupar una petita aplicació per iOS. Tot i la dificultat de la tecnologia que van haver d’utilitzar, els alumnes van seguir perfectament les classes.

 

Actualment estem de ple en el mòdul de robòtica, en el que els alumnes ja han hagut de desenvolupar alguna que altra solució tecnològica. Una que va resultar molt espectacular va ser el robot “teledirigit”; els alumnes, després de construir el seu robot, van ser capaços de fer-lo circular pel campus tot dirigint-lo remotament, mitjançant la imatge que els proporcionava la càmera instal·lada en el propi robot, des de l’ordinador on estaven els alumnes.

 

Tenen tal energia, voluntat, motivació i entusiasme que ens deixen a tots “amb la boca oberta” on sincerament agraïm també la part que us pertoca a vosaltres en haver-los animat a participar i ajudar-los a seguir en aquesta llarga trajectòria educativa que per ells és i serà de gran profit.

 Imatge

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s